Onze orthopedische schoenen

Voor elke klacht is er een oplossing. Of het nou gaat om orthopedische schoenen, semi-orthopedische schoenen, op maat gemaakte schoenen, aangepaste schoenen, werkschoenen, voorlopige schoenen, verbandschoenen of steunzolen. Bekijk de verschillende schoenen die wij leveren. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Je kunt bij ons terecht in Heerenveen en Leeuwarden.

Orthopedische werkschoenen

Naast schoenen voor priv├ęgebruik is het handig om ook opmaat gemaakte othopedische werkschoenen te hebben. Uiteraard voldoen deze schoenen aan de geldende normen.

Orthopedische schoenen

Orthopedische maatschoenen zijn schoenen die speciaal gemaakt zijn voor de vorm van jouw voet, kunnen je helpen in het dagelijks leven makkelijker te bewegen.

Semi-orthopedische schoenen

Semi-orthopedische schoenen worden geproduceerd in verschillende uitvoeringen en modellen. De schoenen zijn speciaal voor de orthopedische schoentechniek ontwikkeld.

Voorlopige schoenen

Een voorlopige orthopedische schoen, ook wel revalidatieschoen genoemd, is een tijdelijke schoen waarin alle noodzakelijke orthopedische schoenvoorzieningen zijn verwerkt.

Verbandschoenen

De verbandschoenen zijn een vorm van tijdelijke schoenen die worden toegepast als je normale schoenen niet meer passen doordat je voeten erg dik zijn door vochtophoping of zwachtels.

Aangepaste schoenen

Het liefst loop je natuurlijk op je eigen schoenen. Soms heeft je schoen echter een kleine aanpassing nodig, bijvoorbeeld aan de hak of zool, om het draagcomfort verder te verbeteren.

Opmaat gemaakte schoenen

Als je geen schoenen kunt vinden die voldoen aan jouw wensen en pasvorm, bieden wij opmaat gemaakte schoenen. Samen ontwerpen we schoenen naar jouw smaak en vorm van jouw voet.

Afspraak maken?

Wij staan voor je klaar! Plan een afspraak via onze afspraak planner en we nemen zo snel mogelijk contact op om jouw afspraak te bevestigen!