Verbandschoenen

De Verbandschoenen

De verbandschoenen (confectieschoenen) zijn een vorm van tijdelijk schoenen, die wordt toegepast als uw normale schoen niet meer past doordat de voeten erg dik zijn door vochtophoping (oedeem) of zwachtels. De verbandschoen past zich aan een sterk wisselende omvang van de voet aan.

Het ventilerende materiaal bevordert de genezing. De schoen is gemakkelijk aan en uit te trekken en is wasbaar. Indien nodig kan in de confectie-verbandschoen een voetbed op maat gemaakt worden.

Voorschrift van een specialist  Verbandschoenen

Een verbandschoen kan door de behandelend arts worden voorgeschreven. In de verwijzing staat de medische indicatie vermeld. Deze is ook van belang om de kosten vergoed te krijgen van de zorgverzekeraar. De volledige aanvraag wordt door ons verzorgd.

Ook is het mogelijk om de confectie-verbandschoen zonder verwijzing aan te schaffen. De kosten zijn in dit geval voor uzelf.

Levertijd verbandschoenen

Verbandschoenen zijn uit voorraad leverbaar. Neemt u contact met ons op, zodat wij een afspraak kunnen maken voor een uitleg over de wijze van gebruik.

Uw mening is belangrijk voor ons

Hebben wij u geholpen met een nieuw paar verbandschoenen? Wij stellen het zeer op prijs als u uw ervaring met ons wilt delen en de tijd wilt nemen om op onze website uw mening te geven. Wilt u dat uw mening ook zichtbaar is voor onze andere klanten, kunt u ook een referentie invullen  Alvast hartelijk dank!