Gratis voetonderzoek!

20+ jaar ervaring

Met de hand gemaakt

 

De Verbandschoenen

De verbandschoenen (confectieschoenen) zijn een vorm van tijdelijke schoenen die worden toegepast als je normale schoenen niet meer passen doordat je voeten erg dik zijn door vochtophoping (oedeem) of zwachtels. De verbandschoen past zich aan een sterk wisselende omvang van de voet aan.

Het ventilerende materiaal bevordert de genezing. De schoen is gemakkelijk aan en uit te trekken en is wasbaar. Indien nodig kan in de confectie-verbandschoen een voetbed op maat gemaakt worden.

Voorschrift van een specialist

Een verbandschoen kan door de behandelend arts worden voorgeschreven. In de verwijzing staat de medische indicatie vermeld. Deze is ook van belang om de kosten vergoed te krijgen van de zorgverzekeraar. De volledige aanvraag wordt door ons verzorgd.

Ook is het mogelijk om de confectie-verbandschoen zonder verwijzing aan te schaffen. De kosten zijn in dat geval voor jezelf.

Levertijd verbandschoenen

Verbandschoenen zijn uit voorraad leverbaar. Neem contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen maken voor een uitleg over de wijze van gebruik. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Je kunt bij ons terecht in Heerenveen en Leeuwarden.

 

Afspraak maken?

Wij staan voor je klaar! Plan een afspraak via onze afspraak planner en we nemen zo snel mogelijk contact op om jouw afspraak te bevestigen!