Gratis voetonderzoek!

20+ jaar ervaring

Met de hand gemaakt

Over ons

Door onze jarenlange ervaring in de orthopedische schoenmakersbranche vinden wij voor elke uitdaging een oplossing. Op 1 mei 2015 hebben Martin Westerhof en Peter Eilers de afdeling orthopedische schoenen van Dantuma medische speciaalzaken zelfstandig voortgezet onder de naam OSWE (Orthopedisch schoenmakerij Westerhof en Eilers). Helaas is Peter op 2 maart 2021 overleden. Vanaf augustus 2021 is Gerben Weening het team komen versterken.

Peter en Martin tussen de leesten

Ervaren en servicegericht

In Heerenveen zijn we mede-eigenaar van een prachtig monumentaal bedrijfspand aan de Thialfweg 17 (naast ziekenhuis Tjongerschans). We nemen uitgebreid de tijd voor je om jouw voetproblemen op te lossen of te verminderen. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent, met het door ons geleverde product.

Wij willen met de modernste technieken jouw problemen op de snelste manier oplossen. Wij willen niet de grootste schoenmakerij worden, maar wel de schoenmakerij zijn waar jij je thuis en begrepen voelt.

Je kunt jouw schoenen laten ontwerpen naar je eigen smaak, maar je kunt ook een keuze maken uit een groot assortiment modellen die wij voor jou aanpassen naar je wensen. Daarnaast helpen wij graag met steunzolen, verbandschoenen of met aanpassingen aan jouw eigen schoenen om het draagcomfort te verhogen.

Samenwerkingen en erkenningen

Orthopedisch schoenmakerij Westerhof en Eilers is een door de SEMH erkende leverancier van medische hulpmiddelen.

Wij werken tevens nauw samen met fysiotherapeut Erik Gemser, die ook gevestigd is aan de Thialfweg 17.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 via 0513-629128 of mail naar [email protected].

Afspraak maken?

Wij staan voor je klaar! Plan een afspraak via onze afspraak planner en we nemen zo snel mogelijk contact op om jouw afspraak te bevestigen!