Over ons

Per 1 mei 2015 is de afdeling Orthopedische schoenen van Dantuma medische speciaalzaken zelfstandig voortgezet door Martin en Peter onder de naam Orthopedisch schoenmakerij Westerhof en Eilers. Helaas is Peter op 2 maart 2021 overleden.

Vanaf 1 augustus 2021 is Gerben Weening ons team komen versterken. Gerben heeft jarenlange ervaring als orthopedisch schoenmaker

Peter en Martin tussen de leesten

Monumentaal bedrijfspand

In Heerenveen zijn we mede eigenaar van een prachtig monumentaal bedrijfspand aan de Thialfweg 17 (naast ziekenhuis Tjongerschans)

Ervaren en servicegericht

Door onze jaren lange ervaring in de orthopedische schoenmaker branche vinden wij voor elke uitdaging een oplossing. We nemen uitgebreid de tijd voor u om uw voetproblemen op te lossen of te verminderen. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent, met het door ons geleverde product.

Wij willen met de modernste technieken uw problemen op de snelste manier op lossen. Wij willen niet de grootste schoenmakerij worden, maar wel de schoenmakerij zijn waar u zich thuis en begrepen voelt.

U kunt uw schoenen laten ontwerpen naar uw smaak, maar ook een keuze maken uit een groot assortiment modellen die wij voor u aanpassen naar uw wensen. Daarnaast helpen wij u graag met steunzolen, verbandschoenen of met aanpassingen aan uw eigen schoenen om het draagcomfort te verhogen.

Samenwerkingen en erkenningen

Daarnaast werken wij nauw samen met fysiotherapeut Erik Gemser, die ook gevestigd is aan de Thialfweg 17

Orthopedisch schoenmakerij Westerhof en Eilers is een door de SEMH erkende leverancier van medische hulpmiddelen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. U kunt bij ons terecht in Heerenveen en Leeuwarden.

Bereikbaarheid

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 via telefoonnummer 0513-629128