Referenties

Onze gemiddelde score: 5 sterren!

Op basis van 22 reviews

Als nieuw

Net als je auto onderhoud nodig, mijn schoenen zijn weer top.
Dank Gerben, dikke 10!

Bewonderende blikken voor beeldschone schoenen

Ik zou nieuwe orthopedische schoenen krijgen maar kwam helaas in het gips terecht. Ik moest mijn schoenen meenemen naar Nijmegen alwaar men echt onder de indruk was van de kwaliteit en het vrolijke ontwerp van mijn prachtige schoenen, prachtig van buiten maar vooral ook van binnen. Toen ik 3 weken later het gips eraf mocht hebben en proberen mocht in de nieuwe schoen te passen ging dat in 1 keer goed (vakwerk bij OSWE). Ik kon gelijk lopen, zo heerlijk. Weg drukplekken, weg pijn, gewoon superleuke schoenen aan de voeten en lopen maar!

Top service

Ik loop weer op wolken. Na een klein probleem met mijn voeten heeft Gerben het fantastisch opgelost. Een dikke 10 van mij.

Orthopedische schoenen

Vanmiddag heb ik mijn orthopedische schoenen opgehaald. Ik ben zeer tevreden, zo mooi gemaakt. De schoenen zitten perfect, het is een straf om ze uit te doen. Vakwerk, ik heb alle aandacht gekregen. Uitmuntende service. Ik geef de mannen een dikke 10+.

6 Sterren

Sinds 2 weken heb ik Orthopedische schoenen en mijn leven is totaal veranderd in alles wat ik doe op een dag. Ik kan de hele dag lopen zonder pijn en mijn hond weet niet wat hij meemaakt. Alweer wandelen? Met alle geduld en vakkundigheid van Gerben loop ik heerlijk de dag en avond door.

Vakkundig

Ik heb vakkundig en punctueel afgewerkte orthopedische schoenen geleverd gekregen. Het draagcomfort is voortreffelijk. Wanneer ik weer nieuwe orthopedische schoenen nodig heb ga ik graag weer naar OSWE toe.
Een tip! Zorg voor verwijsformulieren bij huisartsen en ziekenhuizen in andere Friese steden. In Sneek liggen alleen formulieren van de plaatselijke orthopedische schoenmakerij.

 

Jouw referentie

Wij zijn benieuwd naar uw mening over ons! Wat kan er beter? En wat vindt je juist goed? Deel het met ons. Zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren en nog beter aansluiten op jouw wensen.

 

Afspraak maken?

Wij staan voor je klaar! Plan een afspraak via onze afspraak planner en we nemen zo snel mogelijk contact op om jouw afspraak te bevestigen!