Referenties

Hoe denkt u over ons? Dat willen we graag weten. Daarom horen we graag uw mening over Orthopedisch schoenmakerij Westerhof en Eilers. Wat kan er beter? En wat vindt u juist goed? Deel het met ons. Zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren en nog beter aansluiten op uw wensen.

Geef uw referentie:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Onze referenties

Vakkundig

- Uitstekend

Vakkundig en punctueel afgewerkte orthopedische schoenen geleverd. Draagcomfort is voortreffelijk. Wanneer nieuwe nodig, ga ik graag weer naar hun toe.
Een tip!!
Zorg voor verwijsformulieren bij huisartsen en ziekenhuizen in andere Friese steden. In Sneek liggen alleen formulieren van de plaatselijke orthopedische schoenmakerij.

Vaklui

- Uitstekend

Top vaklui, weten tenminste waar ze mee bezig zijn, wij raden ze zeker aan

Uitstekend aangemeten schoen

- Uitstekend

Afgelopen mei kwam ik telefonisch in contact met de firma Westerhof & Eilers om nieuwe orthopedische schoenen aan te laten meten. Zelf had ik al een beetje een slecht voorgevoel omdat
er enkele jaren geleden ook schoenen voor mij zijn gemaakt bij een ander bedrijf waar ik slechte ervaring mee had, het eerste paar was te klein, en het tweede paar waren te groot en ik had geen goede schoenen om op te lopen en mijn klachten werden hier helaas niet mee opgelost.
In overleg met mijn reumatoloog ben ik op zoek gegaan naar een ander bedrijf en kwam ik bij Westerhof & Eilers terecht.

Bij het eerste bezoek bij de heer Eilers in Roden waar ik de schoenen aan kon laten meten had ik een
goed gevoel bij de aanmeting van de voeten wat gebeurde via een digitale scanner. En de aanpassing
voor de zolen werd met mij overlegt wat voor mij het beste zal zijn om op te lopen. Na enkele weken later kon ik de transparante kunststof schoentjes passen en dat vond ik goed aanvoelen!
Na zo’n vijf weken later kon ik de schoenen afhalen en ik vond ze er goed en stevig uitzien. Ik heb er inmiddels een week op gelopen en al zeker zo’n 15 kilometer en ik moet zeggen het zijn fantastische schoenen en ik kan er uitstekend op lopen. Ik ben er erg blij mee.

Laad meer referenties