Referenties

Hoe denkt u over ons? Dat willen we graag weten. Daarom horen we graag uw mening over Orthopedisch schoenmakerij Westerhof en Eilers. Wat kan er beter? En wat vindt u juist goed? Deel het met ons. Zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren en nog beter aansluiten op uw wensen.

Geef uw referentie:


Onze referenties

Fijne, persoonlijke benadering!

- Uitstekend

Ik ben zeer tevreden! Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Er is veel tijd om goed te luisteren en er wordt goed doorgevraagd. Echte, persoonlijke aandacht, wat ik heel prettig vind. Na wat vervelende ervaringen met mijn vorige leverancier, ben ik erg blij dat ik hier terecht gekomen ben! En niet onbelangrijk, mijn nieuwe zolen lopen echt heerlijk!

De wereld gaat open

- Uitstekend

Van kinds aan draag ik orthopedische schoenen. Laatste jaren had ik geen vertrouwen in mijn oude schoenmaker. Afspraken kwamen niet na. Ik durfde toch niet op jacht te gaan naar een nieuwe schoenmaker. Afgelopen zomer was ik er zat van. Na wat speurwerk en contact met mijn verzekering kwam ik uit op Westerhof en Eilers. Na mailcontact en telefonisch contact kon ik een week later in Heerenveen al terecht. Daar een fijn gesprek gehad en mijn voeten zijn gescand. Na een aantal weken waren mijn plastic “muiltjes”klaar en kon ik in Roden het gaan passen. Ik had een voorbeeld uitgezocht wat ik graag wilde. Ze zijn 6 weken later geleverd. Ik vond het uiteraard wel even spannend. Maar ze zijn echt mooi en zo anders dan al die oude orthopedische schoenen. En ze zitten heerlijk. zonder pijn lopen is echt een genot. En er modern er bij lopen ook erg fijn. Het zijn niet van die lompe, rare, orthopedische schoenen. Dik tevreden.

douchen?

- Uitstekend

Mijn orthopedische schoenen waren geen probleem, de sloffen betaalde ik zelf, maar zonder steun van jullie had ik moeten douchen in mijn prachtige leren schoenen i.p.v. de mooie doucheschoenen die nu voor mij gemaakt zijn door jullie! Echt heel erg fijn, en nogmaals super bedankt! Ik ben heel erg blij met alle drie soorten schoenen…ze maken mobiliteit mogelijk voor mij!

Laad meer referenties