Referenties

Onze gemiddelde score: 5 sterren!

Op basis van 22 reviews

Vaklui

Top vaklui! Bij OSWE weten ze waar ze mee bezig zijn. Wij raden ze zeker aan.

Uitstekend aangemeten schoen

Afgelopen mei kwam ik telefonisch in contact met de firma Westerhof & Eilers om nieuwe orthopedische schoenen aan te laten meten. Zelf was ik wat sceptisch bij de afspraak, omdat er enkele jaren geleden schoenen voor mij zijn gemaakt bij een ander bedrijf waar ik een zeer slechte ervaring mee had. Het eerste paar was te klein en het tweede paar was te groot. Zodoende had ik geen goede schoenen om op te lopen en mijn klachten werden hier niet mee opgelost. In overleg met mijn reumatoloog ben ik op zoek gegaan naar een ander bedrijf en kwam ik bij Westerhof & Eilers terecht.

Bij het eerste bezoek bij de heer Eilers in Roden, waar ik de schoenen aan kon laten meten, had ik meteen een goed gevoel bij het meetproces. Dit gebeurde namelijk via een digitale scanner. De aanpassing voor de zolen werd daarna goed met mij overlegt. Na enkele weken kon ik de transparante kunststof schoenen passen. En dat vond ik goed aanvoelen! Zo’n vijf weken later kon ik de schoenen afhalen. Ik vond de schoenen er goed en stevig uitzien. Ik heb er nu inmiddels een week op gelopen en ik moet zeggen dat het fantastische schoenen zijn. Ik kan er uitstekend op lopen. Ben er erg blij mee.

Orthopedische schoenen

Eind 2017 kwam ik in contact met Martin Westerhof. Wat een verademing en opluchting, na alle trammelant bij een ander bedrijf. Ik heb nu 2 paar mooie hoge orthopedische schoenen waar ik erg blij mee ben!

Laarzen

Vanaf het begin ben ik zeer blij met de deskundige vakmensen van OSWE die met liefde hun werk uitvoeren. Ook ben ik blij dat de medewerkers openstaan wanneer er een vraag is over de schoenen.

Fijne, persoonlijke benadering!

Ik ben zeer tevreden! Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Er is veel tijd om goed te luisteren en er wordt goed doorgevraagd. Echte, persoonlijke aandacht, wat ik heel prettig vind. Na wat vervelende ervaringen met mijn vorige leverancier, ben ik erg blij dat ik hier terecht gekomen ben! En niet onbelangrijk, mijn nieuwe zolen lopen echt heerlijk!

De wereld gaat open

Van kinds af aan draag ik orthopedische schoenen. De laatste jaren had ik echter geen vertrouwen meer in mijn oude schoenmaker. Afspraken werden niet nagekomen. Maar ik durfde toch niet op jacht te gaan naar een nieuwe schoenmaker. Afgelopen zomer was ik er helemaal klaar mee. Na wat speurwerk en contact met mijn verzekering kwam ik uit op OSWE. Na mailcontact en telefonisch contact kon ik een week later in Heerenveen al terecht. Daar een fijn gesprek gehad en mijn voeten zijn gescand. Na een aantal weken waren mijn plastic “muiltjes” klaar en kon ik deze in Roden gaan passen. Ik had een voorbeeld uitgezocht wat ik graag wilde. En 6 weken later zijn de schoenen geleverd. Ik vond het uiteraard wel spannend. Maar de schoenen zijn echt prachtig en zo anders dan alle oude orthopedische schoenen. Ze zitten heerlijk en zonder pijn lopen is echt een genot. Het zijn moderne schoenen die erg fijn lopen. Dik tevreden!

 

Jouw referentie

Wij zijn benieuwd naar uw mening over ons! Wat kan er beter? En wat vindt je juist goed? Deel het met ons. Zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren en nog beter aansluiten op jouw wensen.

 

Afspraak maken?

Wij staan voor je klaar! Plan een afspraak via onze afspraak planner en we nemen zo snel mogelijk contact op om jouw afspraak te bevestigen!