Referenties

Onze gemiddelde score: 5 sterren!

Op basis van 20 reviews

Orthopedische schoenen

Eind 2017 kwam ik in contact met Martin Westerhof. Wat een verademing en opluchting, na alle trammelant bij een ander bedrijf. Ik heb nu 2 paar mooie hoge orthopedische schoenen waar ik erg blij mee ben!

Laarzen

Vanaf het begin ben ik zeer blij met de deskundige vakmensen van OSWE die met liefde hun werk uitvoeren. Ook ben ik blij dat de medewerkers openstaan wanneer er een vraag is over de schoenen.

Fijne, persoonlijke benadering!

Ik ben zeer tevreden! Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Er is veel tijd om goed te luisteren en er wordt goed doorgevraagd. Echte, persoonlijke aandacht, wat ik heel prettig vind. Na wat vervelende ervaringen met mijn vorige leverancier, ben ik erg blij dat ik hier terecht gekomen ben! En niet onbelangrijk, mijn nieuwe zolen lopen echt heerlijk!

De wereld gaat open

Van kinds af aan draag ik orthopedische schoenen. De laatste jaren had ik echter geen vertrouwen meer in mijn oude schoenmaker. Afspraken werden niet nagekomen. Maar ik durfde toch niet op jacht te gaan naar een nieuwe schoenmaker. Afgelopen zomer was ik er helemaal klaar mee. Na wat speurwerk en contact met mijn verzekering kwam ik uit op OSWE. Na mailcontact en telefonisch contact kon ik een week later in Heerenveen al terecht. Daar een fijn gesprek gehad en mijn voeten zijn gescand. Na een aantal weken waren mijn plastic “muiltjes” klaar en kon ik deze in Roden gaan passen. Ik had een voorbeeld uitgezocht wat ik graag wilde. En 6 weken later zijn de schoenen geleverd. Ik vond het uiteraard wel spannend. Maar de schoenen zijn echt prachtig en zo anders dan alle oude orthopedische schoenen. Ze zitten heerlijk en zonder pijn lopen is echt een genot. Het zijn moderne schoenen die erg fijn lopen. Dik tevreden!

Blij met de doucheschoenen

Mijn orthopedische schoenen waren geen probleem, de sloffen betaalde ik zelf, maar zonder steun van jullie had ik moeten douchen in mijn prachtige leren schoenen i.p.v. de mooie doucheschoenen die nu voor mij gemaakt zijn! Echt heel erg fijn, en nogmaals super bedankt. Ik ben heel erg blij met alle drie soorten schoenen. Ze maken mobiliteit mogelijk voor mij!

Steunzolen

Veel ervaring, luisteren goed naar je klachten. De service is top! Ik ben heel blij met de steunzolen voor mijn schoenen. En ik ga zo mijn steunzolen halen voor mijn dans/ ballet schoenen. Blij dat ik terug bent gegaan naar OSWE. Top!

 

Jouw referentie

Wij zijn benieuwd naar uw mening over ons! Wat kan er beter? En wat vindt je juist goed? Deel het met ons. Zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren en nog beter aansluiten op jouw wensen.

 

Afspraak maken?

Wij staan voor je klaar! Plan een afspraak via onze afspraak planner en we nemen zo snel mogelijk contact op om jouw afspraak te bevestigen!