Referenties

Onze gemiddelde score: 5 sterren!

Op basis van 22 reviews

Blij met de doucheschoenen

Mijn orthopedische schoenen waren geen probleem, de sloffen betaalde ik zelf, maar zonder steun van jullie had ik moeten douchen in mijn prachtige leren schoenen i.p.v. de mooie doucheschoenen die nu voor mij gemaakt zijn! Echt heel erg fijn, en nogmaals super bedankt. Ik ben heel erg blij met alle drie soorten schoenen. Ze maken mobiliteit mogelijk voor mij!

Steunzolen

Veel ervaring, luisteren goed naar je klachten. De service is top! Ik ben heel blij met de steunzolen voor mijn schoenen. En ik ga zo mijn steunzolen halen voor mijn dans/ ballet schoenen. Blij dat ik terug bent gegaan naar OSWE. Top!

Goede service!

Wat een service dat je mijn nieuwe sandalen de avond voor we met vakantie gingen nog kwam brengen! We zijn vandaag weer thuis gekomen en ik heb heel veel plezier gehad van mijn sandalen met het warme weer. Het was heerlijk om niet te hoeven soppen in mijn dichte schoenen, maar, zonder pijn, lekker luchtig te kunnen genieten van de vakantie. Bij deze even dit berichtje om je nogmaals hartelijk te bedanken!

Met hele vriendelijke groeten van een zeer tevreden klant.

Een goed team met liefde voor het vak

Door veel ervaring en resultaat gerichtheid krijg je een prima product naast een zeer persoonlijke benadering. Kleinschaligheid en kwaliteit gaan hier hand in hand. Voor mij echt een aanrader, en ik spreek uit ervaring. Heel veel succes mannen met jullie eigen onderneming. Maak jullie dromen en die van je klanten nog jarenlang waar. Westerhof&Eilers een begrip in schoenvoorziening.

Deskundige hulp

Ik ben een gelukkig persoon die nu 3 paar schoenen heeft die door deze heren gemaakt zijn. Na jaren met pijn te hebben gelopen is die periode voorbij. Niet alleen de pijn is weg maar ik kon ook nog zelf de schoenen uitzoeken. De mannen zijn zeer deskundig en weten wat wel en niet mogelijk is. Kortom ik ben een zeer tevreden klant, en kan niet wachten tot ik weer een paar schoenen mag bestellen.

ster-2

Goede service!

Goede service!

 

Jouw referentie

Wij zijn benieuwd naar uw mening over ons! Wat kan er beter? En wat vindt je juist goed? Deel het met ons. Zo kunnen we onze dienstverlening verbeteren en nog beter aansluiten op jouw wensen.

 

Afspraak maken?

Wij staan voor je klaar! Plan een afspraak via onze afspraak planner en we nemen zo snel mogelijk contact op om jouw afspraak te bevestigen!