Opmaat gemaakte schoenen

leer kleuren voor design schoenenOpmaat gemaakte schoenen (designschoenen), doordat u niet in de winkel de schoenen kunt vinden die voldoen aan uw wensen en pasvorm? Dan bieden wij maatwerk. Samen met u ontwerpen wij schoenen naar uw smaak en gemaakt voor de vorm van uw voet. Opmaat gemaakt.

U heeft de keuze uit veel verschillende kleuren, materialen en modellen. We maken schoenen in elke denkbare maat.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken? Dat kan telefonisch op 0513-629128 via [email protected] of online via ons contactformulier

Aanmeten van de schoen

We doen eerst een onderzoek naar uw voeten en uw looppatroon en bespreken we graag uw persoonlijke voorkeuren. De duur van deze afspraak is ongeveer een uur. Met de gegevens van het aanmeten gaan we een doorzichtige folie schoen maken.

Passen van de doorzichtige folie schoen

Bij het aanmeten wordt zo mogelijk meteen een afspraak gemaakt voor het passen van de doorzichtige folieschoen. Bij het passen worden de pasvorm en het effect van de schoen op het lopen bekeken.  In sommige gevallen kan de doorzichtige folie schoen een bepaalde periode thuis worden uitgeprobeerd. Tijdens het passen worden ook de kleur, het materiaal en het model van de schoen samen met u definitief bepaald.

Afleveren en aflevertijden

Na het passen wordt een aflever afspraak gemaakt. De totale levertijd is over het algemeen 12 weken na aanmeten. In deze periode worden de schoenen gemaakt.  Bij het afleveren vindt de laatste controle plaats. Als alles helemaal naar wens is, kunt u de schoenen meenemen naar huis.

Wennen

Tijdens het adviseren, aanmeten, passen en afleveren van de design schoen is veel aandacht besteed aan de juiste pasvorm. Er zit voldoende ruimte in de schoen om drukplekken te voorkomen. Ook is er rekening mee gehouden dat de voet van vorm verandert tijdens het zitten, staan en lopen. Toch zal het leer van de schoen zich geleidelijk aan moeten passen aan de vorm van uw voet. Om het draagcomfort van de schoenen zo groot mogelijk te maken is het belangrijk om het gebruik in het begin niet te forceren. Het nieuwe paar schoenen moet met zorg worden ingelopen, waarbij u regelmatig afwisselt met een ander paar. Omdat niet elke voet even kwetsbaar is, duurt het inlopen bij de een langer dan bij de ander. Bij de aflevering van uw schoenen wordt verteld, welk inloopschema u het best kunt gebruiken. Belangrijk is dit schema zorgvuldig te volgen.

Controle

Als u, ondanks het goed volgende van het inloopschema, toch niet kunt wennen aan de nieuwe schoenen, is het verstandig binnen enkele weken terug te komen voor extra controle. Houd wel rekening met een gewenningsperiode van twee weken of langer, afhankelijk van uw individuele tempo van inlopen. Als er drukplekjes ontstaan waarbij de huid dreigt te beschadigen, dan moet u altijd zo spoedig mogelijk terugkomen. Deze controle is uiteraard gratis, zelfs als er aanpassingen aan uw schoenen nodig zijn.

Reparatie

Het is belangrijk om de schoenen goed te onderhouden. Het kan toch zijn dat er een reparatie nodig is. Tijdens onze spreekuren kunt u uw design schoenen voor reparatie aanbieden. Na telefonisch overleg kan de reparatie soms worden uitgevoerd terwijl u wacht.

Uw mening is belangrijk voor ons

Hebben wij u geholpen met uw schoenen?  Wij stellen het zeer op prijs als u uw ervaring met ons wilt delen en de tijd wilt nemen om op onze website uw mening te geven. Wilt u dat uw mening ook zichtbaar is voor onze andere klanten, kunt u ook een referentie invullen  Alvast hartelijk dank!