Werkschoenen op maat

Bij ons kunt u werkschoenen op maat aanmeten. De werkschoenen zijn te verkrijgen in bepaalde modellen welke passen bij een specifiek beroep of problematiek. Tijdens uw werkzaamheden is het uiteraard prettig om schoenen te hebben die lekker zitten en fijn lopen. We doen dan ook eerst onderzoek naar uw voeten en uw looppatroon. Bij dit onderzoek bespreken we ook uw persoonlijke voorkeuren. Deze aanmeet afspraak duurt ongeveer 60 minuten.

Doorzichtige folie schoen

Na het aanmeten is het tijd voor de volgende afspraak. Deze afspraak is voor de doorzichtige folieschoen. Bij het passen worden de pasvorm en het effect van de schoen tijdens het lopen bekeken. Dit kan in sommige gevallen ook een bepaalde periode thuis worden geprobeerd. Tijdens deze afspraak worden ook de kleur, het materiaal en het model van de schoen samen met u definitief bepaalt.

Afleveren en aflevertijden

Na het passen is het voor ons tijd om het product te ontwikkelen. Er wordt met u een afleverafspraak gemaakt. Vaak zit de levertijd op 12 weken na het aanmeten. Bij de aflevering zit ook meteen de laatste controle. Pas als alles helemaal naar wens is, leveren wij u de schoenen.

Controle

Als u, ondanks het volgen van het inloopschema, niet goed kunt wennen aan de nieuwe schoenen, dan is het verstandig om na een aantal weken terug te komen voor een extra controle. Houd wel rekening met een gewenningsperiode van twee weken of langer, afhankelijk van uw individuele tempo van inlopen. Als er drukplekjes ontstaan waarbij de huid dreigt te beschadigen, dan moet u altijd zo spoedig mogelijk terugkomen. Deze controle is uiteraard gratis, zelfs als er aanpassingen aan uw schoenen nodig zijn.

Afspraak

Wilt u een afspraak maken voor het op maat laten maken van werkschoenen? Dit kan telefonisch op 0513-629128, via [email protected] of met het contactformulier.